Ohjelmistossamme nyt

VR Cinemassa pääset tutustumaan upeisiin noin 30 minuuttia kestäviin virtuaalitodellisuuden elokuvakokonaisuuksiin. Meillä on neljä kategoriaa, joista voit valita. Sukellatko kenties ympäri maailmaa kuvattujen dokumenttien maailmaan? Haluatko kokea olevasi jossain aivan toisaalla? Pidätkö mieluummin sci-fistä? Meillä on jotain sinua kiinnostavaa. Vai haluatko nähdä vähän kaikkea? Olemme myös koonneet edellisistä kategorioista mielestämme parhaat palat “Best of VR” -pakettiin. Joka tapauksessa, sinun täytyy vain istua alas, rentoutua ja nauttia valitsemastasi virtuaalitodellisuuden kokemuksesta. Huomioithan, että kaikki VR-elokuvamme ovat englanninkielisiä.

SCI-FI

Tämä virtuaalisen tarinankerronnan taidonnäyte saa sinut ylittämään todellisuuden rajat ja astumaan sci-fin ihmeelliseen maailmaan. Nämä neljä lyhytelokuvaa keskittyvät muun muassa teknologiaan ja sen hämmästyttävään potentiaaliin sekä tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Draama ja fiktio punoutuvat mahtavaksi elämykseksi, joka puhuttelee sydäntäsi ja mieltäsi vapauttaen mielikuvituksesi.

DOKUMENTIT

Valmistaudu matkustamaan ajassa taaksepäin nykyteknologian avulla. Dokumentit vievät sinut matkalle Normandian taistelukenttien kautta aina Pohjoisnavalle saakka. Tämän kokeminen VR Cineman kääntyvillä tuoleilla on jotain aivan uniikkia. Valitse dokumentit, kun haluat kokea palan historiaa, nähdä kaunista luontoa ja nykymaailman karuja realiteetteja.

Experiences

Oletko valmis kokemaan Hollannin kansallisbaletin yksityisesityksenä ja uimaan delfiinien kanssa? “Experiences” koostuu kuudesta eri lyhytelokuvasta, joiden kautta voit todella kokea olevasi jossain muualla. Se havainnollistaa virtuaalitodellisuuden elokuvien potentiaalin ja puhuttelee varmasti jokaista katsojaa, olit sitten ensikertalainen tai kokenut VR:n parissa. Tämä paketti soveltuu myös erinomaisesti lapsille.

BEST OF VR

“Best of VR” kokoaa virtuaalitodellisuuden parhaat palat samaan pakettiin. Se on poikkileikkaus tämänhetkiseen VR-tuotannon parhaimpaan tasoon tarjoten katsojalle mahdollisimman erilaisia elämyksiä. Lyhytelokuvissa hyödynnetään virtuaalitodellisuuden tarinankerronnan eri mahdollisuuksia ja uusia menetelmiä. Jos et ole aiemmin tutustunut virtuaalielokuvien maailmaan, niin suosittelemme lämpimästi “Best of VR” -kokemusta.