Liput

Varaa aika yksityishenkilönä avoimeen näytökseen tai kokoa 5-20 hengen porukka yksityisnäytökseen.
Loading...

Varausehdot

1. Paikalle on saavuttava viimeistään 5 minuuttia ennen näytöksen alkamista. Mahdollisissa myöhästymisissä aika voidaan tilanteen vaatiessa (esimerkiksi seuraavan näytöksen ollessa yksityisnäytös tai täynnä) vähentää näytöksen esitysajasta.
2. Palvelun varaaja on vastuussa ajankohdan oikeellisuudesta ja pitää huolen että varauksessa ilmoitettu maksimikatsojamäärä ei ylity. Sähköpostiin saapunut vahvistus varmentaa varauksen tapahtumisen, joten tarkistatathan vahvistuksen sähköpostistasi. Varaus on sitova, ellei sitä erikseen sovittujen ehtojen mukaisesti muuteta.
3. Varatun yksityisnäytöksen voi perua 24 tuntia ennen näytöstä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Alle 24 tuntia ennen yksityisnäytöksen alkamista perutetuista varauksista veloitamme 75 euroa. Yksityisnäytökseen saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
4. Varaamme oikeuden evätä päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn turvallisuuden vuoksi. Mikäli näytös joudutaan paikan päällä perumaan tai keskeyttämään liiallisen päihtymyksen myötä, veloitetaan peruutusmaksu 75 euroa.
5. Maksu suoritetaan paikan päällä pankki- tai luottokortilla (VISA, Mastercard, American Express, Electron, Maestro, JCB). Emme ota vastaan kulttuuripalvelumaksuvälineitä. Yrityksillä on laskutusmahdollisuus.
6. Huomioithan, että kaikki VR elokuvamme ovat englanninkielisiä.
7. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa varausehtoja ilman erillistä ilmoitusta asiakkaille.