kokemus

VR Cinema tarjoaa täysin uudenlaisen keinon kokea elokuvat. VR Cinemassa voit katsoa elokuvia tavalla, jota et (todennäköisesti) ole kokenut aikaisemmin. Karkkipussien rapistelu, soivat puhelimet ja äänekkäät vierustoverit ovat historiaa. Kaiken lisäksi punaisia tuolirivejä ja valkokangasta ei ole missään näkyvillä. Eli siis mistä on kyse?

Samsung new Gear VR + Samsung Galaxy S7

Ensinnäkin: Samsung Galaxy S7 yhdessä Samsungin New Gear VR -lasien kanssa kuljettaa sinut täysin uuteen maailmaan. Maailmaan, joka oli tavoittamattomissa vielä vähän aikaa sitten. New Gear VR -lasit ovat epäilemättä parhaat virtuaalitodellisuuslasit elokuvien katseluun. Ne ovat kevyet kannettavat virtuaalilasit, jotka eivät vaadi monimutkaisia johtoviritelmiä toimiakseen. New Gear VR -lasit on helppo laittaa päähän ja niissä on runsaasti säätövaraa mukavien velcro-hihnojen ansiosta. New Gearin päällä on säätörulla, josta voi säätää lasien tarkennusta, minkä ansiosta lasit soveltuvat hyvin myös silmälaseja käyttäville henkilöille. Silmälasit voi myös halutessaan jättää päähän New Gearien alle.

360° Tuolit

Elokuvasalien luonteenomaiset punaiset tuolit on vaihdettu 360 astetta kääntyviin kustomoituihin tuoleihin. Näiden tuolien ansiosta voit vapaasti kääntyä katsomaan ympärillesi ja havainnoida mitä tapahtuu takanasi, päälläsi, edessäsi ja sivuillasi, rasittamatta kuitenkaan niskaasi.

Kuulokkeet

Yhä useammat virtual reality -elokuvat sisältävät pelkkien 360 kuvien lisäksi myös ääntä, joka reagoi pääsi liikkeisiin. Tämä lisää uuden ulottuvuuden virtual reality -kokemkseen, joka mahdollistetaan muhkealla äänentoistolla varustetuilla JBL-kuulokkeilla. Käyttämämme kuulokkeet ovat todella kevyet, säädettävät ja mukavat. Ennen kaikkea ne tarjoavat erinomaisen äänenlaadun sulkemalla myös taustamelua pois.